The petek servisi Diaries

Wiki Article

Merhabalar Bakımlarınızı ve temizliğinizi 23 yıllık tecrübemizle ile yapıyoruz. Yapılan tamiratlarınız ve değişen parçalar one yıl garantilidir.

Peteklerin içinde zamanla tortular birikir ve peteklerin içinde sıcak su dolaşamaz. ve petek ısınmaz

Piyasada 70 tl – 100 tl aralığında fiyat verenlere dikkat edin. Petek temizliği bu fiyatlara yapılacak işlem değildir, paranızı çöpe atmayın. En etkili ve kaliteli petek temizliği için firmamızı tercih edin.

Kombi petek temizliği ve tamiri her tür marka ve product tamiri temizliği itina ile yapılır memnun kalmadığınızda para iade edilir

Kombi çalışıyor fakat bazı petekler neden ısınmıyor. Hem kombi kullananlar hem de merkezi sistemi kullananlar küçük bu tarz problemler yaşıyor. Peteğinin yarısı ısınır veya petekler aynı ısınmıyor ise konunun devamında sizlere gerekli açıklama yapılacaktır.

Radyatör ve tesisatınız özel yeni nesil cihazlarla bu iş için üretilmiş özel kimyasalla yıkamasını yapıp koruyucu kimyasalını atıp kombi ve tesisatınızı kış a hazırlıyoruz İrtibat

Peteklere her gün bakım yapılmasına ihtiyaç olmadığını belirttik ancak peteklerde ısı problemi de sık karşılaştığımız istanbul petek servisi durumlardan birisidir.

Kaliteli temiz Petek temizliği kombi temizliği yapılır son sistem makinelerle kaliteli hizmet vermekteyiz basınçlı suyla kompresörlü makinalarla istanbul petek servisi temizlik yapıp petrklerinizi ve kombilerinizi istanbul petek servisi en verimli şekillide kullanabilmenizi sağlamaktayız

Not: Bazı ısıtma cihazlarımızda oda termostatı bağlıdır. ve doğru ısı ayarı sahip olmayabilir. termostadı kontrol etmenizi tavisye ediyorum.

Soğuk havalar yaklaşmadan önce peteklerin temizlenmesi, kombinin daha verimli çalışmasını ve ısının eşit bir şekilde yayılmasını sağlar.

Petek temizliği yaptırdım. İşini hakkıyla yapan güzel bir insan. Ben çOkay memnun kaldım herkese tavsiye ederim

petek ısınmama sebepleri arasında en çok karşılaşılan sorun Petekler için yıllık bakım lar yaptırılmamasıdır. . özel sıvılar tesisatın içinde dolaştırılır ve bir makine ile tahliye edilir.

istanbul petek servisi İstanbul’un neredeyse her ilçesinde petek temizleme hizmeti veren firmalar var. Ancak her hizmette olduğu gibi petek temizleme hizmeti için de profesyonel bir firma ile anlaşmak oldukça önemli.

It looks like you were being misusing this attribute by heading as well fast. You’ve been briefly blocked from utilizing petek servisi it.

Report this wiki page